BUDGET BROODJES ZWAAG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 219 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Budget Broodjes Zwaag. Meer weten? Ontdek meer

3 mei 2024 om 15:57 Het duurde veelste lang voordat de bestelling kwam bijna 1 uur en 3 kwartier we hadden om half 1 besteld en het kwam rond kwart over 2. Het eten daarintegen was heerlijk en ook vers.
3 mei 2024 om 14:21 Bezorging duurde 2 uur, broodjes waren prima.
25 apr 2024 om 11:57 ALWAYS ON TIME ALWAYS AMAZING FOOD , I ORDER EVERY DAY FOR MY MORNING SHIFT AND THEY NEVER DISAPPOINT ME , THANK YOU GUYS YOU ARE AMAZING!!!
22 apr 2024 om 12:35 Goede broodjes en zag er allemaal goed uit
11 apr 2024 om 22:47 Bezorging duurde ongeveer 40 min bezorger was wel vriendelijk Broodje file american was lekker maar miste wel wat ui zout en peper Broodje frikandel was goed te doen En het broodje ei was goed van smaak
14 mrt 2024 om 14:24 Waar voor je geld
13 mrt 2024 om 14:26 Was de eerste keer dat we wat besteld hebben Maar was erg lekker
5 mrt 2024 om 13:42 De besteltijd was een uur, prima. Na een uur telefoon dat het 20 minuten later kwam.(Kan gebeuren!!) Na die 20 minuten nog 25 minuten later, kortom. Vooral bestellen als je geen afspraken hebt
26 feb 2024 om 11:50 Best brekfast ever luxury brodje the best
18 feb 2024 om 13:21 Lekker en vers
1 feb 2024 om 16:28 Bestelt voor 1 uur middag kwam kwart over 12 al geen bel gehad nijs lag op balie bij werk broodjes top maar bezorging kan beter
23 jan 2024 om 14:12 Alles prima en keurig op tijd geleverd