BUDGET BROODJES ZWAAG

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 226 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Budget Broodjes Zwaag. Meer weten? Ontdek meer

11 jul 2024 om 15:04 We hadden 3 panini's besteld. Heerlijke broodjes, lekker warm en keurig op tijd. Top!
5 jul 2024 om 15:07 2 broodjes voor bijna 2 uur.. brood was droog en hard
24 jun 2024 om 10:51 Nog steeds prima service.
7 jun 2024 om 15:02 Broodje beenham en carpaccio voor de 2e keer besteld, erg lekker. Rijkelijk belegd. De smoothie was wel wat aan de kleine kant voor dat bedrag, maar om de verzendkosten te saneren erbij gedaan.
23 mei 2024 om 19:08 Zeer goeie broodjes en bezorging
3 mei 2024 om 15:57 Het duurde veelste lang voordat de bestelling kwam bijna 1 uur en 3 kwartier we hadden om half 1 besteld en het kwam rond kwart over 2. Het eten daarintegen was heerlijk en ook vers.
3 mei 2024 om 14:21 Bezorging duurde 2 uur, broodjes waren prima.
25 apr 2024 om 11:57 ALWAYS ON TIME ALWAYS AMAZING FOOD , I ORDER EVERY DAY FOR MY MORNING SHIFT AND THEY NEVER DISAPPOINT ME , THANK YOU GUYS YOU ARE AMAZING!!!
22 apr 2024 om 12:35 Goede broodjes en zag er allemaal goed uit
11 apr 2024 om 22:47 Bezorging duurde ongeveer 40 min bezorger was wel vriendelijk Broodje file american was lekker maar miste wel wat ui zout en peper Broodje frikandel was goed te doen En het broodje ei was goed van smaak
14 mrt 2024 om 14:24 Waar voor je geld
13 mrt 2024 om 14:26 Was de eerste keer dat we wat besteld hebben Maar was erg lekker